1. Velká soutěž o zájezd do Kanady na NHL

Sdílej
 

Chcete vidět utkání NHL na vlastní oči? Pak se zapojte do naší soutěže! Máte snadný úkol - vystřihujte soutěžní kupony, které uveřejňujeme na této straně od ABC č. 20 do ABC č. 3 příštího ročníku, a pečlivě je uschovejte. Po získání všech deseti kuponů sestavte obrázek hokejisty a nalepte ho na papír. Pod obrázek připište jeho jméno a vše zašlete do redakce ABC. Ze všech došlých obrázků se správně určeným jménem hokejisty vylosujeme hlavního vítěze, který získá od společnosti KINGDOM OF CARDS, Miroslav Kolbek, přímý dovozce a distributor hokejových karet, týdenní zájezd do Kanady pro dvě osoby včetně vstupenek na NHL (případně i NBA). Další vylosovaní výherci získají pět profesionálních hokejek od KINGDOM OF CARDS, tři počítačové hry NHL 2000 od firmy JRC, zlatou helmu DELI SUPER a krabici plnou tyčinek. Soutěžní kupony jsou po celou dobu trvání soutěže volně k dispozici v redakci ABC.

2. Vyhrajte již dnes v soutěži o hokejové a sběratelské ceny

Znáte odpověď na dnešní otázku? Pokud ano, pak ji pošlete urychleně do redakce ABC. Na pět vylosovaných výherců čekají hezké hokejové a sběratelské ceny. Ceny do této soutěže věnuje společnost KINGDOM OF CARDS.

Otázka ABC č. 23

Patrick Roy hraje na místě a) obránce, b) útočníka, c) brankáře. Odpověď zašlete nejpozději do 3. 12. 1999 na adresu redakce a označte ji heslem NHL 23.