Alfonsova elektronická soutěž

Sdílej
 
Tak tady máme třetí kolo. Konečně se zbavím dalších dárků. Jak jsem se tady v těch krabicích přehraboval, objevil jsem zajímavou věc - starou televizi. Hraje docela dobře, ale leze z ní nějak moc drátů a já nevím, na který mám připojit anténu. Mám tu k ní i návod, potřeboval bych ale vědět, kolik těch drátů vlastně je. Pomozte mi je prosím spočítat.

Ceny pro vítěze

Ceny pro vítěze1. mikrověž Grundig UMS 25 2. mobilní telefon Alcatel One Touch View DB + předplacená sim karta 3. mobilní telefon Alcatel One Touch View DB + předplacená sim karta 4. - 6. osobní kazetový přehrávač Philips AX 1001 7. - 11. osobní CD přehrávač Philips AQ 6485

3. kolo soutěže

Spočítejte, kolik drátů je na obrázkuÚkol posledního kola této soutěže je jednoduchý: Spočítejte, kolik drátů je na obrázku, a odpovězte na dvě elektronické otázky. Odpovědi napište na stejný korespondenční lístek jako odpovědi z předchozích kol a pošlete jej do 28. 9. 2001 na adresu redakce ABC Žerotínova 38, 130 50 Praha 3. Lístek označte heslem Alfonsova elektronická soutěž. Vyhodnocení soutěže proběhne v týdnu od 1. do 5. října 2001. Výherce vylosujeme z korespondenčních lístků obsahujících správné odpovědi na všechny soutěžní otázky z jednotlivých kol. 1. Zkratka DVD znamená a) Digital Versatile Disc, b) Digital Victory Disc, c) Digital Vacuum Disc. 2. GSM je a) družicový navigační systém, b) digitální síť mobilních telefonů, c) jednotka hmotnosti.