Soutěž o pět cen

Sdílej
 

Titulní stranaStačí správně odpovědět na soutěžní otázku a můžeš k Vánocům vyhrát hru SVĚT POD MIKROSKOPEM v hodnotě více než tisíc korun, kterou vidíš na obrázku.

OTÁZKA:

Kolik má pavouk nohou? Odpověď zašli na adresu redakce (ABC, Domažlická 11, 130 00 Praha 3) nejpozději do 17. 12. 1999. Korespondenční lístek označ heslem: HRA.

Ceny do soutěže věnovala firma GLOBAL EXPRESS.

Toužíš poznat svět okolo sebe? Chceš se zábavným a poutavým způsobem seznámit s různými vědními obory? Pak právě pro tebe je určena série vědeckých her HRAJ SI A POZNÁVEJ od firmy CLEMENTONI. Hra SVĚT POD MIKROSKOPEM je úplná novinka určená pro kluky a holky od devíti let. Budeš se cítit jako v opravdové výzkumné laboratoři - hra totiž obsahuje mikroskop, zkumavky, sklíčka s preparáty, misky, nádobky, pipety. Zkrátka všechno, co ty jako malý badatel - biolog potřebuješ k odhalení tajemství přírodních zákonů. V této laboratoři můžeš provádět více než sedmdesát zajímavých pokusů, při nichž ti pomůže přiložená ilustrovaná příručka malého badatele. Hra SVĚT POD MIKROSKOPEM je k dostání například v obchodních domech Tesco, Hypernova nebo v prodejně Sunya v pražském nákupním centru Černý most.