Víš? tak prostě odpověz!

Sdílej
 

EŠKKRáda bych se představila. Jsem EŠKK, Evropská škola korespondenčních kurzů. Nemám školní budovu, třídy ani zvonění, a přesto mě vystudovalo více než sto tisíc lidí. Nabízím totiž užitečné znalosti.

Máš chuť si zasoutěžit?

Ze které země pocházejí?Urči, ze které země pocházejí psi na obrázku, a napiš, co si asi právě myslí. Tři nejvtipnější odpovědi zaslané na adresu EŠKK získávají ceny: 1. cena - kurz podle vlastního výběru (na výběr: angličtina 1 - 3, angličtina pro děti, hra na kytaru, hra na keyboard, česky bez chyb, šití a střihy, psaní na počítači a stroji), 2. cena - videokazeta National Geographic, 3. cena - hudební CD.

Hra na keyboard.

Chceš se naučit hrát na nejpopulárnější hudební nástroj na světě? Lekce jsou připraveny i pro začínající hudebníky. Díky ukázkám na kazetách, cvičením a domácím úkolům snadno zvládneš techniku hry i potřebnou hudební nauku.

Hra na kytaru.

Hrát na kytaru není tak těžké, jak se může zdát. Zahraješ si oblíbené písničky, doprovodíš se při zpěvu, naučíš se noty. Kazetové nahrávky ti pomohou ovládnout techniku hry. Zavolej nebo napiš o první lekci kurzu za zvýhodněnou cenu 170 Kč (další lekce 5 měsíců x 340 Kč). Prohlédni si ji společně s rodiči. Bude-li se vám líbit, zaplatíte přiloženou složenku. V opačném případě zásilku prostě vrátíte. Máte dotazy? Volejte EŠKK info linka 02/677 500 13 (7 - 19 hod.) Adresa: EŠKK, s. r. o., Uhříněveská 364, 252 43 Průhonice, fax: 02/677 500 12, e-mail: eskkcz@mbox.vol.cz., http://www.eskk.cz