S ABC na NHL!

Sdílej
 

1. Velká soutěž o zájezd do Kanady na NHL NHLChcete vidět utkání NHL na vlastní oči? Pak se zapojte do naší soutěže! Máte snadný úkol - vystřihujte soutěžní kupony, které uveřejňujeme na této straně od ABC č. 20 do ABC č. 3 příštího ročníku, a pečlivě je uschovejte. Po získání všech deseti kuponů sestavte obrázek hokejisty a nalepte ho na papír. Pod obrázek připište jeho jméno a vše zašlete do redakce ABC. Ze všech došlých obrázků se správně určeným jménem hokejisty vylosujeme hlavního vítěze, který získá od společnosti KINGDOM OF CARDS, Miroslav Kolbek, přímý dovozce a distributor hokejových karet, týdenní zájezd do Kanady pro dvě osoby včetně vstupenek na NHL (případně i NBA). Další vylosovaní výherci získají pět profesionálních hokejek od KINGDOM OF CARDS, tři počítačové hry NHL 2000 od firmy JRC, zlatou helmu DELI SUPER a krabici plnou tyčinek. Soutěžní kupony jsou po celou dobu trvání soutěže volně k dispozici v redakci ABC. 2. Vyhrajte již dnes v soutěži o hokejové a sběratelské ceny Znáte odpověď na dnešní otázku? Pokud ano, pak ji pošlete urychleně do redakce ABC. Na pět vylosovaných výherců čekají hezké hokejové a sběratelské ceny, které do této soutěže věnuje společnost KINGDOM OF CARDS.

VÝHERCI Z ABC č. 22

Správná odpověď: Z New Yorku hrají NHL týmy New York Islanders a New York Rangers. Výherci: V. Bednář ze Sudoměřic u Tábora, D. Novotný z Ražňan, J. Ropek z Hrušové, T. Starý z Českých Budějovic, J. Stodola z Proseče u Skutče.

OTÁZKA ABC č. 25

V NHL se letos mimořádně daří útočníkovi Ottawa Senators Radkovi ... Znáte jeho příjmení? Odpověď zašlete nejpozději do 31. 12. 1999 na adresu redakce a označte ji heslem NHL 25.