LEGO Alpha team

Sdílej
 
Firma Lego obsadila své figurky a kostky do další hry. Jako agent Dash máte za úkol zneškodnit zákeřného Ogela, který vyrábí zlé zelené Orby a ti mění lidi v nemyslící zombie. Splnit tento úkol se už pokusili všichni Dashovi kolegové z Alpha teamu, ale Ogel je uvěznil.

Firma Lego obsadila své figurky a kostky do další hry. Jako agent Dash máte za úkol zneškodnit zákeřného Ogela, který vyrábí zlé zelené Orby a ti mění lidi v nemyslící zombie. Splnit tento úkol se už pokusili všichni Dashovi kolegové z Alpha teamu, ale Ogel je uvěznil. Dash tedy musí především osvobodit ostatní členy týmu a s jejich pomocí zastavit výrobu zlých Orbů.

Foto
Hra se skládá z jednotlivých místností (misí), které musí Dash projít a na druhé straně otevřít vstup do další místnosti. K dispozici máte vždy určitý počet různých stavebních kostek, přičemž každá má jinou funkci. Ty základní figurku Dashe otáčejí, jiné ji například přinutí skákat. Dále jsou tu schody, trampolíny či skluzavky, které musíte logicky umístit do Dashovy dráhy tak, abyste ho nasměrovali k cíli. Vymyslet správnou cestu je samozřejmě postupem hry čím dál těžší. Objevují se nové stavební kostky a musíte vymýšlet stále složitější kombinace. Kostky je třeba před Dashe stavět velmi přesně, pokud je dáte jen o kousek vedle, Dash je mine a svého cíle nedosáhne. V mnoha místnostech jsou také zombie, kterým se musíte při cestě obloukem vyhnout, jinak vás napadnou a zneškodní. Když osvobodíte kolegy z Alpha teamu, vymýšlíte dráhu i pro ně, a to už je mnohem tvrdší oříšek.
Hra je docela hezká a zábavná, pro milovníky Lega téměř nezbytná.
FotoFoto