AquaNox

Sdílej
 
Přesuneme se v čase do sedmadvacátého století a v prostoru pod hladinu oceánu. V hlavním městě Atlantické federace probíhá politický boj mezi současnou vládou a radikály. Na pozadí této situace se odehrává příběh žoldáka Emeralda "Deadeye" Flinta, pilota bojové ponorky.

CO SE HRAJE

Foto
Přesuneme se v čase do sedmadvacátého století a v prostoru pod hladinu oceánu. V hlavním městě Atlantické federace probíhá politický boj mezi současnou vládou a radikály. Na pozadí této situace se odehrává příběh žoldáka Emeralda "Deadeye" Flinta, pilota bojové ponorky. Pohybujete se mezi podmořskými základnami, na kterých si můžete přes interkom povídat s různými postavami, nakupovat zbraně či nové lodě, nebo vyrazit na misi, kterou vám některá z postav zadá.

TŘICET MISÍ A KUPA ZBRANÍ

Misemi, jichž je asi třicet, vás provází elektronická asistentka Sally, která vám vždy označí konkrétní místo, na něž se máte dostat. Další informace dostáváte od svých spolubojovníků, kteří vás čas od času doprovázejí (bohužel jim ale nemůžete zadávat příkazy). Mise mají většinou více cílů, které se ale dozvídáte až časem, takže často není o překvapení nouze a poklidná hlídková mise se může lehce změnit ve velmi tuhý boj. Na výběr máte devět ponorek a spoustu projektilových, plazmových, laserových či elektromagnetických zbraní a torpéd. Mise jsou dost obtížné (zvláště pak ty, ve kterých máte bránit nějaký cíl), což spolu s nemožností ukládat během nich pozice činí z AquaNoxu opravdu tvrdý oříšek.

Foto
PODMOŘSKÁ KRÁSA

V grafickém zpracování AquaNox opravdu exceluje. Modely nepřátel i budov jsou výborně provedené, terén je poset kameny, korály a řasami, střelbu doprovázejí úžasné grafické efekty. K lepším výkonům vás provokuje rychlá hudba, takže akce jsou opravdu svižné. AquaNox má skvělou akční atmosféru v nezvyklém a atraktivním prostředí.