Spy Kids 3D

Sdílej
 
Sourozenci Cortezovi jsou zvláštní agenti. Sice to jsou ještě děti, ale proti zloduchům, snažícím se ovládnout svět, mají k dispozici takové špionážní vychytávky, že by jim i James Bond záviděl.

FILM

Sourozenci Cortezovi jsou zvláštní agenti. Sice to jsou ještě děti, ale proti zloduchům, snažícím se ovládnout svět, mají k dispozici takové špionážní vychytávky, že by jim i James Bond záviděl.

TAJNÍ AGENTI JUNIOŘI

Poprvé se Cortezovi představili na plátnech kin v roce 2001 (ve filmu Spy Kids), podruhé roku 2002 (s podtitulem Ostrov ztracených snů) a nyní, v roce 2003, jsou tu potřetí (trojrozměrní). Trilogie je výsostnou zábavou pro celou rodinu včetně nejmladšího batolete i nejstaršího dědečka, nejvíce ale zabrnká na nervy a na city čtenářům ábíčka - vždyť kdo by v deseti letech nechtěl být tajným agentem, který nosí dlouhý kabát, v hodinkách má dynamit, na hlavě rentgenové brýle a ze školy létá bojovat se zloduchy vrtulníkem?

FILM, KTERÝ SKÁČE Z PLÁTNA

Nalijme si čistého kakaa - třetí pokračování Spy Kids 3D je slušné, ale není tak super jako jednička a nevyrovná se ani dvojce. Na druhou stranu přichází do kin v unikátní trojrozměrné verzi. Co to znamená? Současně se vstupenkou dostanete při vstupu do sálu brýle, díky kterým budete sledovat film v trojrozměrné verzi. Kvalita obrazu sice nebude taková jako v IMAX, přece jen jde o jednoduché brýle s jedním červeným a druhým modrým sklíčkem, stále je ovšem velice zábavné sledovat zápasy obřích robotů a závody digitálních motorek s pocitem, že na vás vyskakují z filmového plátna.

Špionážní soutěž

S filmem Spy Kids 3D přichází soutěž ABC o filmové ceny, a to nikoliv hned tak nějaké - výherci získají kompletní filmy Spy Kids!

1. místo: videokazety s celovečerními filmy Spy Kids a Spy Kids: Ostrov ztracených snů
2. - 3. místo: DVD Spy Kids: Ostrov ztracených snů
4. - 6. místo: trička Spy Kids

Soutěžní otázka zní:

Který herec ve filmu Spy Kids 3D hraje otce sourozenců Cortezových?

a) George Clooney
b) Sylvester Stalone
c) Antonio Banderas

Odpovědi označené heslem "Spy Kids" posílejte na adresu ABC, Žerotínova 38, 130 50 Praha 3 do 19. prosince 2003. Jména výherců budou zveřejněna v následujícím týdnu na internetových stránkách www.iabc.cz.