SSX 3

Sdílej
 
Pokud jich nasbíráte celou sérii, máte možnost provést speciální "übertrik", a pokud se vám povede ispeciálních triků celá řada, jste už opravdu lyžařský démon.

Platforma:Playstation 2 SSX 3

Foto
Virtuální snowboardové závodění si na konzolích získalo početnou skupinu fanoušků, mezi kterými najdete jak stoupence extrémních sportů, tak hráče, kteří v životě neviděli lyže. Snowboardingová série SSX se nyní dočkala třetího pokračování a kvality neubývá.

AŤ TO SVIŠTÍ

Stejně jako v předcházejících dvou dílech i tentokrát sjíždíte sjezdovky na snowboardu a snažíte se přitom provést co nejvíc akrobatických triků. Pokud jich nasbíráte celou sérii, máte možnost provést speciální "übertrik", a pokud se vám povede ispeciálních triků celá řada, jste už opravdu lyžařský démon.

DO TŘETICE O MOC VÍCE

SSX 3 se od svých předchůdců liší v několika věcech - při hře vás doprovází rádiová stanice s výborným soundtrackem, máte na výběr ze známých i několika nových jezdců, ale hlavně nesjíždíte různé tratě, ale jednu jedinou obrovskou horu. To hře dodává atmosféru skutečného sjezdu, zvlášť když po mnoha dílčích závodech (ve kterých se snažíte jednou být první a jindy nasbírat co nejvíc bodů za triky) vystoupíte až na jeden ze samotných vrcholů hory a odtud sjíždíte do údolí (a než tam dojedete, tak se setmí). SSX 3 má zkrátka všechno - adrenalin, atmosféru i originalitu. A vůbec přitom nezáleží na tom, jestli vůbec víte, co to je snowboard.