Milé čtenářky, milí čtenáři,

Sdílej
 

s některými z vás jsme se začátkem května viděli během knižního veletrhu na pražském Výstavišti. Často nám píšete nebo telefonujete, ale osobní setkání je pro nás ještě o stupínek cennější. Můžeme si s vámi povídat o tom, jaké byste si přáli ve svém časopise články, vystřihovánky, soutěže. Také nás zajímá, co vás v životě baví, jak se vám daří ve škole, co vás trápí. Nasloucháme vašim názorům, protože ABC děláme pro vás a přejeme si, abyste s ním byli spokojeni. Kromě časopisu jsme postupně vydali čtyři Velké knihy komiksů, nejpopulárnější řadu kreslených seriálů, která u nás v poslední době vyšla.
Čtenáři ábíčka mají možnost získat jednotlivé knížky, ale také všechny čtyři díly najednou s velkou slevou až do vyprodání zásob. Na vaše přání také zpracováváme témata speciálů vystřihovánek, velmi žádané bylo Vylodění a Formule 1 - oba tyto speciály si stále ještě můžete objednat poštou, nebo si je zakoupit v knihkupectví nakladatelství BB ART na Vinohradské třídě (hned pod Českým rozhlasem) v Praze. Na knižním veletrhu jsme představili novinku, kterou vám nabídneme už na podzim. Velká kniha vystřihovánek bude nejobsáhlejším dílem (za nejpříznivější cenu!) svého druhu, které u nás kdy vyšlo. Najdete v ní rozsáhlý soubor Městské památkové rezervace číslo 1, 2 a 3.
Tři jedinečné městské celky vycházely řadu let v ABC a nyní budou k dispozici najednou v jednom svazku. A to není všechno. Autor tohoto ojedinělého projektu architekt Richard Vyškovský toto dílo završil novou, poslední částí, takže se stavitelé papírových modelů mají opravdu na co těšit. Velká kniha vystřihovánek vyjde na konci října a pro čtenáře ABC bude za výhodnou cenu!