Finding Nemo

Sdílej
 
Kreslený příběh malé ztracené rybičky Nema a jejího starostlivého otce Marlina z filmu Hledá se Nemo znovu ožívá na konzolích GBA.

Kreslený příběh malé ztracené rybičky Nema a jejího starostlivého otce Marlina z filmu Hledá se Nemo znovu ožívá na konzolích GBA.

Filmový příběh

Když se rybí kluk Nemo vydal natruc svému tatínkovi na volné moře, netušil, jak velké to pro oba bude mít následky. Nema chytil potápěč a odvezl si ho jako suvenýr do své zubní ordinace v Sidney a zoufalý rybí táta se vydal na dlouhou cestu za záchranou svého synka. Takto začíná děj hry i filmu Hledá se Nemo. Pokud znáte film, ve hře budete mít znovu

Foto
možnost proplouvat různými podmořskými oblastmi, jako jsou korálové útesy, vraky plné mořských min, pole medúz, a dokonce i zaneřáděné odpadní potrubí.

Další tuctová plošinovka?

Už delší dobu je trh zahlcován množstvím obyčejných plošinovek, a proto jsem uvítal, že tahle hra vybočila z řady svou nápaditostí. Od ostatních se liší především tím, že se u ní nebudete ani na chvilku nudit. Každá úroveň se odehrává v jiném prostředí a plníte v ní jiný úkol, i když většinou jde o to, abyste propluli od začátku do konce, aniž by vás sežrala nějaká mořská příšera. Vzhledem k tomu, že se celý děj odehrává pod vodou, můžete plavat do všech stran a máte tak daleko větší možnost pohybu. Mezi speciality hry patří unikátní pohled zezadu, který se občas v nějaké úrovni objeví.

Blíží se potopa!

Hry od studia Disney vždy překvapovaly pěknou grafikou a příjemným zpracováním prostředí, ale tentokrát je to doopravdy bomba! Grafika je neuvěřitelná hlavně díky vodě, která se neustále pohybuje a mění se podle toho, kde se zrovna nacházíte. V hlubinách je temná a klidná, na pobřeží zase rozbouřená a jasná, v potrubí je kalná a prudká. Všude okolo jsou mušle, koráli a různě se pohupující mořské rostliny a všechno dohromady to vypadá naprosto skvěle. Bohužel je tato hra určena pouze pro mladší hráče, a to hlavně kvůli své krátké hrací době a nízké náročnosti.


Distribuce v ČR: Conquest