Mobil v kapse

Sdílej
 
www.nokia.cz Cena: do 8000 Kč O tom, že 3220 upoutá vaší pozornost, nemůže být pochyb. Otázkou ovšem zůstává, zda se vám zalíbí. Nová nokia je určena zejména mládeži. Je velmi barevná, na první pohled "hravá" a během hovoru poblikává menší baterií diod.

Nokia 3220

www.nokia.cz Cena: do 8000 Kč O tom, že 3220 upoutá vaší pozornost, nemůže být pochyb. Otázkou ovšem zůstává, zda se vám zalíbí. Nová nokia je určena zejména mládeži.
Je velmi barevná, na první pohled "hravá" a během hovoru poblikává menší baterií diod.
3220 kombinuje výměnné barevné kryty s částmi překrytými poloprůhledným plastem a boky vyboulené poloprůhlednou gumou.
Jedná se vskutku o originální design, který si buď na první pohled oblíbíte, nebo nad ním znechuceně ohrnete nos.

Foto
Přes svůj hračkový vzhled je ale 3220 slušně vybavený telefon - nechybí barevný displej 128 x 128 pixelů, fotoaparát VGA a podpora Java MIDP 2.0 i všech aplikací pro Series 40 telefonů Nokie (celková paměť je 4,5 MB). Ve výbavě naleznete též diář, úkoly a poznámky, které lze synchronizovat s počítačem pomocí USB kabelu.
Ten lze využít i pro datové přenosy. 3220 přitom podporuje nejen GPRS 4+2, ale též EDGE(!).
Nová nokia tak patří nejen rozměry a hmotností (86 g), ale i výbavou mezi telefony střední třídy.
Vzhledem k hravému designu je trochu nemilým překvapením cena, která by se měla pohybovat okolo 8000 Kč.

JAVA HRA

Garfield - Odie v nebezpečí

Foto
Nostromo/Eurotel Platforma: Java/Series 60 Cena: 45 Kč Vítejte v parku, nepouštějte psy na trávu! Garfield: ještě že nejsem pes!
Herní produkce české firmy Nostromo již má na portálu Eurotel Live své pevné místo. Hra je zobrazena v pohledu shora a váš kocour se pohybuje v jednotlivých skrolujících obrazovkách. Garfieldovým (tedy vaším)
Foto
úkolem je najít Odieho, který se ztratil. Hra je situována do tří odlišných prostředí - parku, města a televizního studia, kde musíte bojovat s příšerkami, sbírat a používat předměty či si občas s někým promluvit (veškeré akce se ovládají jedním tlačítkem). Hra je rozdělena na několik částí, po jejichž dokončení obdržíte postupový kód. Ten svým způsobem řeší problematiku ukládání.