Výherci soutěže

Sdílej
 

NHL 2000

Odpovědí na otázky k NHL 2000 přišlo skutečně hodně. Je dobře že o soutěže k počítačovým hrám máte zájem. Proto je chceme zařazovat co nejčastěji. Správné odpovědi zněly takto: První hra z legendární série NHL se jmenovala NHL Hockey ‘93, správná odpověď byla tedy za "a". Jeden čtenář nám napsal, že se hra původně jmenovala jen NHL Hockey a číslo tam bylo dodané až při vydání dalších dílů. Děkujeme za informaci. Běžný hokejový tým (v případě, že není nikdo vyloučen a ani neprobíhá střídání) má současně na ledě 6 hráčů - tedy opět "a". Český komentář k NHL 2000 namluvil Petr Vichnar, tedy do třetice za "a". Hru NHL 2000 vyhrává Jan Ondrák z Lipnice nad Sázavou, originální čepici EA Sports dostane Marek Matějíček z Rokytnice a tričko EA Sports získává Leoš Binka z Třebíče.

-dan-

UNICEF

soutěžTyto milé dárečky jsme zaslali výhercům soutěže, v níž jste nám měli napsat, zda něco víte o UNICEF nebo o Úmluvě o právech dítěte. Někteří z vás se vyjadřovali jenom stručně, někteří se rozepsali obšírněji. Každopádně se k UNICEF na stránkách časopisu ještě vrátíme, dnes uvádíme jenom jména výherců. Jsou to: Adam Poloncarz z Litoměřic, sestry Kadlčíkovy z Ostravy-Poruby, Jaroslav Vaníček z Jilemnice, Milan Novotný z Jemnice a Marta Emlerová z Karlových Varů. Výhercům gratulujeme.

-va- Foto Václav Holič

VÝHERCI NHL z č. 1

Správná odpověď: Našimi nejslavnějšími hokejovými sourozenci byli bratři Holíkové. Výherci: T. Hromádka z Polné, M. Chalabala z Brna, D. Komínek z Velkého Meziříčí, J. Prokop z Mnichova Hradiště, K. Štěrba z Jihlavy. Všem gratulujeme a zasíláme hokejové a sběratelské ceny.

-mar-

Fotbalová soutěž

1. Nejslavnější fotbalovo-hokejovou bratrskou dvojicí jsou Martin (Sparta Praha, fotbal) a Dominik (Buffalo Sabres, hokej) Haškové. 2. V mužstvu Hertha Berlín žádný český fotbalista nehraje, i když tam najdeme zástupce více než deseti národností. 3. Hvězdou týmu Lazio Řím je Pavel Nedvěd. 4. Na soupisce Sparty najdeme dva Svobody - Zdeňka a Vlastimila.

-mat-