Programy a utility

Sdílej
 
Tyhle dva šikovné prográmky vás popostrčí zase o pár schodů výš na cestě k ovládání počítačů. S jedním máte možnost zachytit obrazovku či obrázek, s druhým rovnou celou animaci. Jak na to? Hypersnap DX vám nabídne výběr z plné obrazovky nebo z její části.

Hypersnap a Hypercam

http://www.hyperionics.com/hsdx/
http://www.hyperionics.com/hc/index.asp

Tyhle dva šikovné prográmky vás popostrčí zase o pár schodů výš na cestě k ovládání počítačů. S jedním máte možnost zachytit obrazovku či obrázek, s druhým rovnou celou animaci. Jak na to? Hypersnap DX vám

Foto
nabídne výběr z plné obrazovky nebo z její části.
Tak si zvolíte například pěknou část ze své oblíbené internetové stránky a pak Hypersnapem „vyfotíte“. Hypercam jde ještě dál a nabízí vám několik možností, jak zachytit animaci, část filmečku nebo napínavý kousek počítačové hry, zkrátka cokoliv probíhajícího na vašem monitoru. Na stránkách produktu si můžete stáhnout zkušební verzi produktu (po vypršení zkušební lhůty se vám bude přes každý zachycený obrázek nebo animaci psát logo produktu).


Offline Explorer

http://www.metaproducts.com/mp/mpProducts_Detail.asp?id=1

Také máte občas dojem, že na internetu trávíte příliš mnoho času? Že z váš prší peníze za telefon zbytečně? Zkrátka že by bylo lepší mít některé
Foto
internetové stránky přímo na harddisku, prohlížet si je pěkně doma v teplíčku a neplatit za to ani korunu? S programem Offline Explorer to už není problém. Jeho prostřednictvím si stáhnete zajímavé stránky do svého počítače. A to se týká nejen samotných stránek, ale také animací a různých druhů souborů.