MARDOŠA, TATA BOJS

Sdílej
 
Znáš časopis ABC? Časopis ABC znám velmi dobře. Odebíral jsem ho jako dítě v osmdesátých letech. Nebyl jsem sice nikdy příliš technicky založený a na vystřihovánky jsem neměl trpělivost, ale časopis mě bavil velmi.

Znáš časopis ABC?

Časopis ABC znám velmi dobře. Odebíral jsem ho jako dítě v osmdesátých letech. Nebyl jsem sice nikdy příliš technicky založený a na vystřihovánky jsem neměl trpělivost, ale časopis mě bavil velmi. Už si nepamatuju přesně čím, ale vím, že to nebylo jen tak, odebírat ábíčko! Na předplatné byly pořadníky a já měl to štěstí, že jsem ho „zdědil“ po kamarádovi. Dnešním čtenářům ale moje tehdejší patálie zřejmě nic neřeknou:-)

Na čem zrovna s kapelou děláte?

Momentálně pomalu, ale jistě pracujeme na našem prvním DVD, které má vyjít letos. Jeho hlavní náplní bude záznam říjnového koncertu z T-Mobile Arény. Samozřejmě ale také připravujeme spoustu zajímavých, a doufáme, že i zábavných bonusů.

Zaujala tě v poslední době nějaká nová kapela nebo deska?

Hodně se mi líbí deska skupiny Umakart, i když to vlastně žádná nová kapela není. Také se mi líbí Nana Zorin a Nierika. Muziky ale poslouchám tolik, že se raději více ani nebudu rozepisovat.

Co děláš ve volném čase? Čteš knížky, koukáš na filmy?

V poslední době jsem shodou okolností četl dvě knížky s městem v názvu: Nebe pod Berlínem Jaroslava Rudiše a Kdyby nám Paříž vyprávěla od Jiřího Žáka. Ale čtu si nejen o městech! Nedávno jsem například četl Vesnické povídky od Václava Koubka. Filmy mě samozřejmě baví také. Pořád bych se na ně koukal! Přímo mě uchvátil formát DVD, takže si pro radost buduji kolekci oblíbených filmů. Mezi posledními, které jsem viděl, jsou Blázni ze stadionu (s populárními Bažanty), Potíže s Harrym od Alfreda Hitchcocka a tragikomický oscarový Život je krásný. Mohl bych pokračovat dál, ale už nebudu:-)

Foto www.tatabojs.cz