Hudba

Sdílej
 
Maroon 5 mají v názvu číslici, přesto nejsou žádní novodobí pankáči. Jejich hity This Love nebo She Will Be Loved jsou možná trochu vlezlé a rádii ohrané, zůstávají však dobrým popem. EP 1.22.03.Acoustic přináší tyto pecky v přirozené akustické podobě.

Maroon 5: 1.22.03.Acoustic
Sony BMG

Maroon 5 mají v názvu číslici, přesto nejsou žádní novodobí pankáči.
Jejich hity This Love nebo She Will Be Loved jsou možná trochu vlezlé a rádii ohrané, zůstávají však dobrým popem. EP 1.22.03.Acoustic přináší tyto pecky v přirozené akustické podobě.

Skladby jsou překvapivě otevřené, upřímné a čisté. Jedinou výhradu mám k playlistu, který čítá pouhých sedm písniček.


Neo - Allboom
EMI Music

DJ Neo býval největší hvězdou české taneční scény. Se svým novým projektem sobecky pojmenovaným Neo se však pokouší zabodovat ve vodách r’n’b.
Bohužel ve srovnání se zahraničním r’n’b zní jeho nová deska Allboom jako pouhá parodie. Pro běžného posluchače bez názoru je sice na albu hitů hned několik, ale pokud se za něj nepokládáte, projdete si při poslouchání těchto odrhovaček očistcem.


The Futureheads: The Futureheads
Warner Music

The Futureheads jsou další z rodiny retropunkových skupin. Kloubí zběsilost šílených The Hives s uhlazeností The Strokes a typickou melodikou britských ostrovů. Tahle směs se na první pohled může zdát divoká, ale pravda je, že svou hudbu berou The Futureheads s nadhledem Angličanům vlastním. Mým uším se tudíž The Futureheads jeví jako milí a vtipní. Bohužel se brzy oposlouchají.