PC - GTA: San Andreas

PC - GTA: San Andreas
Sdílej
 
A je to tady! Po Liberty City a Vice City se na naše monitory konečně hrne další pokračování veleúspěšné série GTA, které vás přesvědčí o tom, že předchozí díly byly jen hodně malým předkrmem!

Megadíl

San Andreas je časově zasazeno mezi oba předchozí díly - tedy do let devadesátých. O tom vás bude po celou dobu hraní ujišťovat nejenom hudba, ale i nádherné a do detailu vykreslené prostředí. Jak už asi tušíte, San Andreas je mnohem, ale MNOHEM větší a rozlehlejší než jeho předchůdci. Plocha, na které se rozkládá, by hravě pohltila celé Vice City včetně všech tří ostrovů z GTA 3. Tentokrát se totiž nenacházíme ve městě, ale ve fiktivním americkém státě, skládajícím se ze tří měst obřích rozměrů - téměř dokonale kopírujících slavná americká města Los Angeles, San Francisco a Las Vegas. Každé z měst je obklopeno loukami, pláněmi, v krajině schovanými farmami, vesnicemi a malými městy, kde lidé vedou poklidný a harmonický život – alespoň do doby, než se tam objevíte vy!

CJ


Hlavní postavou, tedy vaším druhým já, bude Afroameričan jménem Carl Johnson - přezdívaný CJ (sýdžej), jenž se vrací po několika letech strávených v Liberty City zpět do rodného Los Santos na pohřeb své matky, která byla zavražděna. K
Foto
tomu všemu nalezne svůj rodný gang Orange Groove Families v hluboké krizi a úpadku. V tu chvíli se chopíte otěží vy a po vzoru předchozích dílů se vrhnete po hlavě do akce, která tentokrát bude natolik různorodá, že neuvěříte vlastním očím. Čeká vás opravdu extrémní kvantum zábavy - od válek gangů, automobilových závodů, skoků padákem, her, sázek a tajných nočních misí až po "slušňácké" mise typu řidiče sanitky či hasiče. Nepřeberné množství úkolů a míra svobody dělají z této hry jednu z nejočekávanějších záležitostí tohoto roku, takže neváhejte a vstupte do dokonalého světa herní svobody.