Váš web

Váš web
Sdílej
 

Poblázněný chlapík

http://www.albinoblacksheep.com/flash/numa.php

Posílám vám odkaz na stránku, na které si jeden opravdu divný človíček notuje příšerné Numa Numa... příšerné aspoň v jeho podání. Tato stránka je i jinak plná parodií, bláznivých kousků, flashových animací a jiných legrácek.
Poslal Michal Buráň


Troška legrace
http://www.ftipky.cz
Každý z vás má určitě rád legraci; pokud ne, není normální. Pokud ano, tak rozhodně zabruste na tuto stránku. Najdete na ní spoustu vtípků, básniček, legračních e-mailů a dalších blbůstek. Podle mě je to jedna z nejlepších vtipných stránek u nás. A mimochodem, znáte tenhle...?
Poslal ftipný Petr


Obrazy ze sna

http://www.dali-gallery.com/
Na téhle adrese vás přivítají obrázky, které jinak vídáte jen v těch nejdivočejších snech. Ostatně, co také čekat od stránky věnované surrealistickému umělci Salvadorovi Dalímu? Sloni s žirafíma nohama, hlava se dveřmi místo očí, podobných výjevů je stránka plná. Kromě bohaté obrazové výbavy na ní ale najdete i mnoho informací, ať už o Dalího životě, nebo o surrealismu vůbec.
Doporučil Petrklíč


Rallye trochu jinak

http://www.miniclip.com/minicliprally.htm
Přivítejte naše závodníky! V nadupaném vozidle, které se prohání po čínské čtvrti, sedí neohrožený ninja, v automobilu vybaveném širokou ocasní ploutví, který brázdí vody několikaproudé dálnice, sedí modrá rybička a konečně džunglí se v létajícím talíři proplétá opice! Tahle rallye vám zkrátka přinese zábavu aspoň na pár minut.
Doporučila Josefína


Škola volá
http://www.mojeskola.cz/
Na této stránce je nejen spousta informací o školství a školách, ale i soutěže, zábava a dá se na ní i připravovat na vyučování.
Poslal Martinexx




SPOLUPRACUJTE S ÁBÍČKEM!

Zapomněli jsme na vaši oblíbenou webovou stránku? Napište nám o ní! Nejzajímavější webové tipy budeme zveřejňovat na této stránce. Pište na e-mail smid@ringier.cz a do políčka Předmět uveďte „Váš web“.