Programy a utility

Programy a utility
Sdílej
 

Minutu po minutě
http://www.conmet.cz/

Pokud při každém připojení k internetu počítáte každou minutu času, určitě využijete tuhle klasickou utilitku, která to bude dělat za vás. Funguje jak v počítačích připojených přes modem, tak v případě připojení ADSL, ISDN, GRPS, dokonce i WiFi a dalších. Skutečným luxusem už jsou aktualizace tarifů Českého Telecomu, který vás bude sice o peníze obírat dál, ale nyní už aspoň budete vědět, o kolik přesně to bylo za minulý měsíc.




Přespříliš empétrojek
http://id3renamer.cincura.net/
Snad každý se občas dostane do situace, kdy se mu harddisk počítače zaplní chaotickou změtí jakýchsi souborů s nejrůznějšími jmény, mezi kterými aby se čert vyznal.
V případě takových empétrojek, kterých máte v počítači třeba tisíc, to je pak skutečné peklo - kdo by se s tím vším chtěl přejmenovávat? Ale přece jenom někdo takový existuje - prográmek na hromadné přejmenovávání souborů MP3. Pokud si například přejete, aby se názvy všech souborů ustálily v podobě Název písně - Název interpreta - Název alba, stačí tím prográmek pověřit a voila` - rázem máte na disku uklizeno.