Váš web 15/2005

Váš web 15/2005
Sdílej
 
Pozor, humor!... Fingerboard a další boardy... Spousta věciček - citáty a další zajímavé odkazy... Showbyznys - zprávy ze světa hudby...

Pozor, humor!

http://www.flashfun.cz
Rádi se smějete? Právě pro vás je tu tahle adresa! Najdete zde nejrůznější a nejznámější vtipy. Jsou zde také flash hry i hry do mobilu (loga, melodie). VAROVÁNÍ: Příliš dlouhé sezení u této adresy může způsobit záchvat smíchu!
Poslal rozesmátý Štěpán Špaňo


Fingerboard a další boardy

http://www.boarding.unas.cz
Stránka nejen o jízdě na kole nebo snowboardu, ale i o skateboardu či o hraní s fingerboardem. Najdete zde historii snowboardingu, triky, fotky, videa atd.
Poslal J@nek


Spousta věciček

http://schcell.wz.cz/
Posílám vám odkaz na stránky, kde je spousta odkazů na zajímavé a užitečné věci. Kupříkladu tu najdete citáty, vyvrácené mýty a legendy z pořadu Myth Busters a zábavné výroky z pořadu Banánové rybičky.
Poslal zvídavý Tomáš Votruba


Showbyznys


http://www.mujweb.cz/www/djdarfi/
Zkuste můj web, kde shromažďuji informace z hudebního showbyznysu. Najdete zde například překlady písní a odkazy na další zajímavé stránky.
Doporučil DJ Darfi Jakub


SPOLUPRACUJTE S ÁBÍČKEM!


Zapomněli jsme na vaši oblíbenou webovou stránku? Napište nám o ní! Nejzajímavější webové tipy budeme zveřejňovat na této stránce. Pište na e-mail smid@ringier.cz a do políčka Předmět uveďte „Váš web“.

Autor

Vybírá a přebírá Darek Šmíd