Váš web

Váš web
Sdílej
 
Jak psát web... Tibia - velmi dobrá on-line hra... Osobní a závodní - vše o hře na Playstation 2 Gran Turismo 4... Z dávných dob - antická historie...

Jak (jinudy) na web
http://jakpsatweb.cz

V ABC číslo 10 byl jako oblíbený web uveden tvorba-webu.cz s komentářem, že je velmi užitečný. Pokud tvorba-webu.cz je web velmi užitečný, tak bez webu jakpsatweb. cz si nedokážu dělání webu vůbec představit. Jeho autor, Yuhů, v něm popisuje věci pro začátečníky i pro pokročilé. Na své si na něm přijdou i ti, kteří s děláním webů nemají vůbec žádné zkušenosti, protože jakpsatweb.cz funguje jako výukový kurz, který naučí dělat webové stránky i počítačového antitalenta. Celý web je často aktualizovaný, takže jsou v něm i nejnovější informace a zajímavosti. Však se sami podívejte.




Tibia

http://www.tibia.com

Toto je velmi dobrá on-line hra. Pokud ji chcete hrát, musíte umět anglicky, protože jinak se v jejím prostředí nedomluvíte. Nejdříve se zaregistrujete do nějakého herního světa (jako je Fortera, Arcania nebo Nova) a pak už se objevíte ve vstupním chrámu. Máte u sebe jen to nejzákladnější - zbraň, pochodeň a pytel, ve kterém je jablko. Pak už bojujete proti příšerám a "rostete" - až dosáhnete určité úrovně, dostanete se do dalšího města, kde teprve začíná ta pravá zábava.



Osobní a závodní

http://www.fido.fbi.cz

V rubrice Váš web mě nejvíce zajímají stránky čtenářů ábíčka, a tak vám posílám také odkaz na ten můj web. Stránky aktualizuji přibližně jednou za týden a týkají se závodní hry na Playstation 2 Gran Turismo 4.


Z dávných dob

http://antika.avonet.cz/
Měl bych tady jednu zajímavou stránku pro školáky a všechny, kteří se zajímají o antiku. Dozvíte se na ní spoustu zajímavých informací o době římské říše, o tehdejším vojenství i o nejvýznamnějších osobnostech.