Sportovní sluchátka

Sportovní sluchátka
Sdílej
 

Logitech Určitě nejnápadnější na těchto sluchátkách je jejich jednolitý design s úchytem za hlavou a možností doplnění o úchytky na uši. Ve všech ohledech sluchátka splňují základní požadavky na široké využití při sportu: spolehlivé a pevné uchycení. Ovšem tato sluchátka mají další zajímavou vlastnost - právě díky své jednolitosti jsou odolná vůči vodě a potu, takže se nemusíte při venkovním sportovním vyžití nijak omezovat, ani když se zpotíte a budete si chtít opláchnout obličej studenou vodou nebo se na vás spustí nějaký ten lehký deštík.

TĚSNÉ UCHYCENÍ


Sluchátka se nosí pohodlně, způsob uchycení nebrání v pohybu hlavy v žádném směru, pouze zadní rám může za určitých okolností lehce překážet při záklonu hlavy.
Ovšem i s ohledem na jejich využití při sportu se mi zdála až přespříliš těsná a bylo potřeba zvyknout si na jejich nekompromisně pevné uchycení. Pokud by však vaše sportovní aktivity nezahrnovaly prudké pohyby hlavy nebo byste je chtěli použít například k počítači, můžete vyměnit rámečky s ušními úchytkami za komfortnější bez nich. Oba typy jsou součástí balení a jejich vzájemná výměna je jednoduchá.

ČISTÝ ZVUK


Mile překvapí dokonale čistý zvuk, obzvlášť příjemně vynikají basy (hlubší zvuky). V kombinaci s kvalitním MP3 přehrávačem je díky tomu reprodukce hudby naprosto věrná.