Váš web

Sdílej
 
Evolution - česká on-line fantasy hra. Papíroví vetřelci - papírové vystřihovánky několika strojů viděných ve filmu Vetřelci.

Evolution
http://evolution.kve.cz
Evolution je možná nejpřehlednější česká on-line fantasy hra. Stačí se zaregistrovat - zvolíte si nick, rasu, za kterou chcete hrát, své zaměření (dobro, zlo, neutrál) a pak se už můžete pustit do hry. Můžete zakládat vlastní alianci, stavět speciální budovy (ty jsou důležité - postavením všech budov aliance vyhrává), obchodovat na tržišti a samozřejmě válčit a sesílat magii jak na sebe, tak na své nepřátele.
Honza Trdla



Papíroví vetřelci

http://aliens.humlak.cz/
Internetová stránka Jana Rúkla je svým způsobem světový unikát. Nacházejí se na ní papírové vystřihovánky několika strojů viděných ve filmu Vetřelci - a všechny jsou zdarma ke stažení. Zdá se sice, že vývoj stránek (a také dalších vystřihovánek) byl už na dobu neurčitou zastaven, stále je ale na co se koukat a co stahovat - pozoruhodná je hlavně papírová replika pulzní pušky v měřítku 1:1.
M. M.


SPOLUPRACUJTE S ÁBÍČKEM!

Zapomněli jsme na vaši oblíbenou webovou stránku? Napište nám o ní! Nejzajímavější webové tipy zveřejníme na této stránce. Pište na e-mail smid@ringier.cz a do políčka Předmět uveďte "Váš web".

Autor

Vybírá a přebírá Darek Šmíd