Milé čtenářky, milí čtenáři,

Sdílej
 

ráda bych vás upozornila na nový Speciál vystřihovánek ABC, který právě vyšel. Je to nejrozsáhlejší speciál za několik posledních let - na 43 stranách najdete 12 krásných modelů vynálezů geniálního Julese Verna, od jehož úmrtí v tomto roce uplynulo sto let. Výročí si připomíná celý svět a ábíčko nemůže pochopitelně zůstat stranou.
A jak tento výjimečný speciál získáte? Máte hned tři možnosti: na dobírku, ve volném prodeji nebo na slevový kupon ABC. Podrobnosti o objednávce na dobírku (za 175 korun) jsou na předposlední stránce tohoto čísla. Letos poprvé je speciál ABC také ve volném prodeji (za 159 korun) - seznam všech prodejen, kde můžete Vynálezy Julese Verna koupit, je na našich internetových stránkách. A jestliže nemáte na internet přístup? Snadná pomoc: stačí zavolat naší kolegyni Blance Klinerové, která vám poradí, kde najdete nejbližší prodejnu.
Nejlevněji (za pouhých 139 korun!) si speciál opatříte, využijete-li kupon (je na předposlední stránce) do knihkupectví BB Art v Praze (prodejnu najdete na Vinohradské třídě 12, hned pod budovou Českého rozhlasu). Kupon platí až do 30. 12. 2005, takže si ho nezapomeňte vzít s sebou, až pojedete do hlavního města na výlet, do kina nebo třeba na vánoční nákupy.
Přeju vám, aby vám slepené modely vynálezů Julese Verna přinesly alespoň tolik radosti jako nám v redakci, kde se jim obdivují domácí i zahraniční návštěvníci.