Milé čtenářky, milí čtenáři,

Sdílej
 

jeden můj dvanáctiletý kamarád pravidelně odebírá ábíčko a nedávno se přede mnou zmínil, že si předplatné zase na rok prodlouží. Ušetří totiž několik desítek korun a časopis mu přijde do poštovní schránky dřív, než se objeví na novinových stáncích. Při té příležitosti se mě také zeptal, jestli dostane nějaký dárek - například něco podobného, co zasíláme všem úplně novým předplatitelům.
Stejnou otázku slýchám docela často, a proto mě těší, že mám pro vás dobrou zprávu.
Vážíme si vaší přízně, a proto jsme připravili speciální dárek pro každého, kdo se rozhodne prodloužit si předplatné na další rok. Jako poděkování za věrnost ábíčku. Je jedno, kdy ho obnovujete - zda v lednu, březnu nebo třeba v červenci. Měsíc ani den nerozhoduje. Jakmile předplatné uhradíte, můžete se těšit na CD Dobrodružství Huckelberryho Finna, které vám zašleme domů. Komu nezbývá čas na četbu "tlustých" knih, bude si moct tohle nádherné dílo Marka Twaina poslechnout.
Nepatříte-li k ročním předplatitelům, nemusíte být smutní. I pro vás mám totiž pěkné překvapení, ale více vám prozradím až v příštím čísle.