Novinky - MP3 přehrávač SV-MP710VEGA

Sdílej
 

Panasonic

Na první pohled může design tohoto mp3 přehrávače působit poněkud stroze, ovšem při bližším prohledání zjistíte, že přehrávač je kvalitně a precizně zpracován do nejmenšího detailu. Může se chlubit přehledným a poměrně rozměrným displejem, který je rovnoměrně podsvícen bílým světlem, takže je dobře čitelný při jakémkoliv osvětlení. K jeho nošení slouží zajímavě provedený popruh, jenž však neumožňuje rychlé odepnutí. Sluchátka v něm nejsou integrována.

NABÍJENÍ


Ovládání přehrávače je pohodlné, jednoduché a intuitivní. K počítači se připojuje přes USB konektor pomocí speciální propojky. Menší nevýhodou může být fakt, že přehrávač používá nabíjecí baterii nestandardních rozměrů. Její nabíjení se provádí připojením speciálního síťového adaptéru do komunikačního konektoru mp3 přehrávače či lze baterii dobít přes komunikační propojku přímo z počítače, zatímco je k němu přehrávač připojen.

FUNKCE


Přehrávač obsahuje všechny základní funkce, které jsou od něj očekávány: přehrává audio formáty mp3 a wma, podporuje ID3 tagy, obsahuje funkci diktafon a má vestavěné FM rádio (ze kterého umožňuje v relativně dobré kvalitě i nahrávat). Za zmínku také stojí speciální mod na učení cizích jazyků, v němž můžete porovnávat originální znění textu s nahrávkou vašeho hlasu. Mile také překvapí vynikající ekvalizér, který kromě přednastavených hodnot umožňuje i individuální nastavení a možnost nastavit efekt prostorového zvuku. Při plně nabité baterii má přehrávač poskytnout až 10 hodin hudební reprodukce (pět hodin v modu FM rádio), což je při kapacitě 256 MB slušné na "prcka" vážícího pouze 36,2 gramu.