Mobil v kapse

Sdílej
 

Motorola Rokr E1

Nejlepší hudební telefon


www.motorola.cz Cena do 10 000 Kč Na podzim představuje Motorola nový telefon pro hudební fanoušky Rokr E1. Rokr má v současnosti nejlepší vlastnosti pro přehrávání hudby. Jde totiž o první mobilní telefon, který spolupracuje s aplikací iTunes, tedy se stejným programem pro správu hudby jako přehrávač iPod.
Odhlédneme-li od hudební stránky telefonu, nepřináší Rokr E1 už nic nového. Na druhé straně žádnou funkci nepostrádá - k jeho vybavení samozřejmě patří fotoaparát s možností nahrávání videosekvencí, bluetooth, vnitřní paměť 10 Mb a slot pro karty o kapacitě až 512 Mb. Pochlubit se může stylovým designem ve stříbrné barvě.
I když je Rokr v Americe úspěšný, do západní Evropy i k nám se dostane s několikaměsíčním zpožděním. Cena v Česku by se měla pohybovat mezi 8 až 10 tisíci, což by z něj udělalo nejlevnější, avšak nejlepší hudební mobil na trhu (aspoň co se týče vlastností pro přehrávání hudby).

JAVA


Die Hard


Výrobce: Dynamite Mobile Ltd., www.redboss.cz Platforma: J2ME Cena: 79 Kč Kdo by neznal legendární filmovou sérii Smrtonosná past s Brucem Willisem v hlavní roli! Její první díl byl nedávno zpracován jako hra pro mobilní telefony. Vaším úkolem v akční střílečce je vymýtit z mrakodrapu teroristy a cestou osvobozovat rukojmí. V akční střílečce viděné shora musíte vedle rychlých reakcí uplatnit i taktické dovednosti. Ne vše jde vyřešit přímým útokem.

ZAJÍMAVOST


Mobil v garáži

www.michanenapoje.cz Testováno na: Nokia 6260 Cena: zdarma Mobilní telefon pro milovníky aut vyvinula společnost LG. Na přelomu roku se na trh dostane LG M4330, který na první pohled nerozeznáte od zmenšeného modelu sportovního auta. Vzhled nebude jediným lákadlem. Výbava telefonu se nemá svou kvalitou odlišovat od kvality vybavení modelu Porsche, jehož design si LG zapůjčila.

***

MŮJ NÁZOR

Jakub, 14 let

Já teď nemám žádnej telefon, protože jsem si ho rozbil. A protože jsem už rozsekal dva, další jen tak nedostanu. Možná k Vánocům. Chtěl bych Sony Ericsson T610, ten má dobrý funkce.