Váš web

Váš web
Sdílej
 
Papírové tančíky - pozoruhodná sbírka vystřihovacích tančíků ze hry na příruční konzoli GBA Advanced Wars... Eragon - česká fanstránka stejnojmenné knižní ságy.

Papírové tančíky

http://members.home.nl/saarloos/index.htm
http://www.awbunker.com/paperwork.shtml

Jak se pozná skutečně zapálený fanoušek počítačové hry? Pravděpodobně tak, že podle ní začne vyrábět papírové vystřihovánky. Jistý Ninjatoe sestrojil pozoruhodnou sbírku vystřihovacích tančíků ze hry na příruční konzoli GBA Advanced Wars. Na jeho stránce si můžete stáhnout jak vystřihovánky, tak fotografické návody k jejich slepení. Nechybějí tu ani obrázky ze hry. Komu by se těch tančíků zdálo málo, možná ho uspokojí ještě několik papírových modelů na téma Star Trek včetně velkorysé vesmírné stanice Deep Space Nine.
Mirek Velda



Eragon


http://www.eragon.cz

Slibně se rozvíjející knižní sága s titulem Eragon už má také českou fanstránku. Spravována je opravdu s nadšením - najdete na ní chat, encyklopedii pojmů z knihy, informace o připravovaném filmu, nechybí dokonce ani slovník trpasličtiny.

pan Ogo


SPOLUPRACUJTE S ÁBÍČKEM!

Zapomněli jsme na vaši oblíbenou webovou stránku? Napište nám o ní! Nejzajímavější webové tipy zveřejníme na této stránce. Pište na e-mail smid@ringier.cz a do políčka Předmět uveďte "Váš web".

Autor

Vybírá a přebírá Darek Šmíd