PS2 - Spartan: Total Warrior

Sdílej
 
Jeden spartský bojovník proti hordám vojáků římské armády? Ne tak docela. Ve hře Spartan: Total Warrior sice hrajete za borce vyvoleného samým bohem války Aresem, ale proti mnohočetné přesile se jen málokdy ocitáte sami. Za zády máte spolubojovníky, sloužící po vašem boku králi Leonidovi.

JEN NEBÝT SÁM

Sparťan je výjimečný množstvím bojujících postaviček na obrazovce v jednu chvíli. Přestože jste to pochopitelně právě vy, kdo v kůži zdatného Sparťana rozhoduje o vítězství celé bitvy, stále se cítíte jako součást mnohem větší bojové formace. Není divu, že když se ocitnete v běsnícím chumlu čtyřiceti postaviček, ztratíte trošku orientaci. Po několika ranách mečem ji však snadno zase najdete.

NE MOZEK, ALE MEČ


Podtitul Total Warrior připomíná, že lidé, kteří vytvořili Sparťana, mají na svědomí také geniální strategii Rome: Total War. Stejně jako Rome je i Sparťan skvělá hra, nicméně strategie v něm nenajdete ani co by se za nehet vešlo. Ve Sparťanovi nesmíte přemýšlet. Hlavní je vletět do srdce znepřáteleného vojska, neohlížet se vpravo vlevo a bez váhání začít bojovat. Přidejte si k tomu české titulky a máte hru, pro kterou stojí za to vyrazit do války proti samému Římu.