Webová kamera Quickcam Fusion

Sdílej
 

Tato kamerka vyniká nejen zajímavým vzhledem, ale i bohatými funkcemi. Už na první pohled zapůsobí (na webovou kameru velmi slušné) rozlišení snímacího čipu 1,3 megapixelu, což v kombinaci s připojením k PC přes rychlé rozhraní USB 2.0 umožňuje velmi kvalitní přenos videa, který lze za použití technologie RightLight ještě zdokonalit. Kamerka se dále může pochlubit opravdu širokým úhlem záběru, proto může být při komunikaci přítomno více osob. Užitečnou funkcí je také „face tracking“ (sledování pohybů obličeje), díky níž budete vždy v záběru. Kamera je dále vybavena kvalitním zabudovaným mikrofonem se softwarovou technologií RightSound, který zamezuje nepříjemné zpětné vazbě při použití reproduktorů u hlasové komunikace. Kamera dokonce umí pořizovat snímky v kvalitě až čtyř megapixelů (fotky jsou pořízeny v kvalitě 1,3 megapixelu, do vyšší jsou automaticky upravovány speciálním softwarem).

Efekty

Spíše jako zpestření je zde podpora Logitech videoefektů. Software kamery vám dokáže přikreslit pod nos spiklenecký knírek, nasadit pirátskou pásku přes oko či dát na hlavu kovbojský klobouk. V módu Avatar se z vás může dokonce stát zelený Marťan, přerostlá gorila nebo hladový žralok. Software umí různé efekty patřičně přizpůsobit i v případě, že hlavu natočíte či pootočíte do stran.
Samozřejmostí je podpora integrace do rozličných programů pro „instant messaging“ (např. ICQ, Microsoft Messenger a spousta jiných) a Voice over IP (hlasová komunikace přes internet - např. Skype).