Desperados 2: Cooper's Revenge

Desperados 2: Cooper's Revenge
Sdílej
 

PC strategie
Dobrodružství na Divokém západě s větrem ošlehanými hrdiny jste mohli prožívat již v prvním díle úspěšné strategie Desperados. Hra bravurně využila principů známé hry Commandos a atraktivního tématu spaghetti westernů.
Jistě vás tedy potěší, že pokračování zachovává původní koncept hraní s promyšlenými taktickými akcemi, léčkami a chytrým využíváním dovedností jednotlivých charakterů.
Pod vaše ruce se tedy znovu dostane pětice starých známých drsňáků v čele s kovbojem Cooperem. Přibude k nim také rudá tvář, indián Hawkey, který bezvadně ovládá sekeru a umí tiše odstranit nepřátele přesnou střelou z luku.
Trumfem v rukávě je nový způsob ovládání. Kromě klasického pohledu svrchu se budete moci kdykoli přenést kousek nad zvolenou postavu a tím získat přehled nad situací, lépe střílet nebo rozdávat tvrdé rány pěstí.
První obrázky ze hry, představující nové grafické zpracování, vypadají opravdu přepychově a je jasné, že tvůrci Spellbound Studios si bezpochyby jdou pro další úspěšný hráčský skalp.

Proč se těšit: zachovaný koncept hry, atmosféra, nová grafika a způsob ovládání
Datum vydání: březen 2006

Výrobce: SpellBound Studios
Web: www.spellbound.de