Milé čtenářky, milí čtenáři,

Sdílej
 

těší nás váš zájem o ábíčko! Dennodenně nám od vás chodí desítky e-mailů a dopisů, v nichž nám píšete, co si myslíte o jednotlivých tématech, jimž se věnujeme, a o časopisu jako takovém. Ty nejzajímavější reakce zveřejňujeme na stránkách 4 a 5, ale pečlivě čteme všechny. Pomáháte nám tak časopis stále vylepšovat, aby pro vás byl co nejzajímavější. Děkujeme!
Chcete-li mít jistotu, že vám neuteče ani jediné číslo ABC, můžete si časopis předplatit. Je to výhodné hned z několika důvodů. ABC vám bude chodit až domů o několik dní dříve, než se objeví v běžném prodeji. Na každém výtisku ušetříte 7 Kč, což představuje 20% úsporu. Dostanete od nás dárek jako poděkování za důvěru: buď kuličkové pero s rádiem, nebo sběratelský box na celý ročník ABC. A s předplatným získáte možnost objednávat si speciály ABC za tu nejvýhodnější cenu. Vynálezy Julese Verna rozhodně nejsou poslední nabídka tohoto roku - a můžete se těšit nejen na vystřihovánky!
Už v minulém čísle jste si určitě všimli vložených letáčků. V ábíčku je najdete i tentokrát, a to na straně 23. Předplacení časopisu ABC je s jejich pomocí opravdu jednoduché. Stačí si zvolit jednu ze dvou nabídek, vyplnit potřebné údaje a letáček vhodit do nejbližší poštovní schránky. S lepením známky se nemusíte zdržovat, to jsme zařídili za vás. Předplatné je samozřejmě možné vyřídit i telefonicky nebo e-mailem. Podrobnosti se dočtete hned na protější stránce.