Secret Files Tunguska

Secret Files Tunguska
Sdílej
 

PC adventura
Byl to meteorit, mimozemská loď nebo něco jiného? To, co spadlo v roce 1908 do oblasti sibiřské Tungusky a obrovskou explozí zničilo více než 40 tisíc stromů, se dodnes nepodařilo vypátrat. Point-click adventura Secret Files Tunguska si jako námět vzala právě tuto záhadu. Hlavní hrdinka Nina Kalenkovova se vydává hledat svého ztraceného otce, který se účastnil expedice na Sibiř s cílem vyřešit tuto podivnou záhadu a beze stopy tam zmizel.
Příběh však není posazen jen do samotného Ruska. Hra se bude vyznačovat velkou rozmanitostí lokací. Podíváte se do podivného blázince v Karibiku, působivého Irska, ale také na Kubu, do Berlína nebo Číny. Tvůrci používají speciální engine, který je mixem 2D a 3D prostředí, takže celkem deset skvěle graficky ztvárněných lokací bude příběh neustále oživovat.
Během pátrání se k Nině přidá i otcův přítel Max Gruber. Jsme zvědavi, jak se vývojářům podaří skloubit spolupráci dvou hlavních hrdinů. V každém případě dává téma záhady z Tungusky a parádně vypadající prostředí dobrou šanci, že se dočkáme opravdu strhující adventury.

Proč se těšit: originální téma tunguské záhady, místa příběhu rozmístěná po celém světě, grafické zpracování
Datum vydání: červenec 2006

Výrobce: Animation Arts/Fusionsphere Systems
Web: www.tunguska-game.com

Foto