Milé čtenářky, milí čtenáři,

Sdílej
 

v minulém čísle jsme se vás ptali, jaké dárky byste si přáli v dalších vydáních ABC. Děkujeme za všechny nápady, kterými jste nás zahrnuli! Mimochodem, jde o další důkaz, že princip akce a reakce opravdu funguje: poslali jste nám tolik námětů, že budeme mít ještě dlouho z čeho vybírat. Je vidět, že jste obdařeni bohatou fantazií. A my už teď intenzivně přemýšlíme o tom, jak a kdy je připravit, abyste byli spokojeni.
Ábíčko je váš časopis, a proto nás těší, že se na jeho přípravě rádi podílíte. Vítáme náměty na články, rozhovory, hlavolamy, soutěže, hry, stejně jako tipy na výjimečné kamarády, kteří mají za sebou zajímavý úspěch a o nichž by se měli dozvědět i ostatní. Hoříme zvědavostí! Čekáme také na vzkazy pro Mourrisona (má vlastní e-mail: mourrison@iabc.cz) a pokračovat můžete samozřejmě i ve vymýšlení dárků, což je asi ze všeho nejzábavnější: není nad to, když se nemusí čekat na narozeniny, svátky nebo až na Vánoce, ABC naděluje každé dva týdny. Například samolepky, z nichž některé jste už nejspíš použili, jsou splněním jednoho z vašich přání - v pátém čísle vyšla první série veselých hlášek (vzbudila pěkný rozruch) a teď je tu druhá várka, kterou jsme připravili na základě vašich nadšených ohlasů.
I tentokrát se budeme těšit na e-maily, dopisy i fotografie, na kterých se s námi podělíte o to, kde mají dárky z ábíčka své místo. Objeví se samolepky na penálu, na lednici nebo školní lavici? Nebo...? Uvidíme.
A nejlepší nápady uveřejníme!