Váš web

Váš web
Sdílej
 
Dark Elf... Ptejte se knihovny... E-mailový odpad... Soukromá Narnie... Call of Duty...

Dark Elf
http://www.darkelf.cz/
Dark Elf je strategická internetová fantasy hra na motivy knihy Pán Prstenů. Na ohromné mapě herního světa vidíte vše jako na dlani: země, vojska, pevnosti, atd. Cílem hry je porazit vládnoucího tyrana Dark Elfa, proti kterému se musí hráči sjednotit v alianci a táhnout za jeden provaz. Registrace i on-line hraní je zdarma.
Balin Balin



Ptejte se knihovny

http://www.ptejteseknihovny.cz
Ať už se chcete zeptat na cokoliv, zde vám zaručeně odpoví ti nejlepší odborníci. Chcete vědět původ svého příjmení, dozvědět se něco o Albertu Einsteinovi nebo jen něco z historie vašeho města? Pak se obraťte na tuto adresu.
Zbyněk Máca


E-mailový odpad

http://www.hoax.cz
Dříve, než přepošlete dál nějaký řetězový e-mail, najděte si o něm informace na této internetové stránce. Najdete na ní řetězové zprávy týkající se jak nejrůznějších domnělých hrozeb, tak e-maily požadující určitou krevní skupinu nebo finanční obnos. Na stránce o hoaxech, jak se takové zprávy nazývají, se dozvíte většinou to, že jde buď o zprávy zcela nesmyslné, nebo o zprávy „prošlého data“.
Barbora Maleninská


Soukromá Narnie

http://www.narnia.er.cz
Tento nadšenecký web je o knihách, filmu a hře Letopisy Narnie. Určitě zaujme každého z vás, kdo je tajuplným světem Narnie aspoň trochu fascinován.
Jakub Hanuš


Call of Duty

http://www.callofduty.wz.cz
Na této stránce najdete plno tipů, triků a downloadů do her Call of Duty, Call of Duty 2 a Call of Duty - United Offensive. Je to super stránka a myslím si že se vám bude líbit.
Ondra Radvanovský

Autor

Vybírá a přebírá Darek Šmíd