Mobil v kapse

Mobil v kapse
Sdílej
 

Telefon: Motorola SLVR L7 - Razr klasicky
www.motorola.cz
Cena: kolem 7000 Kč

Ať si kdokoli říká cokoli, mobilní telefon je pro mnohé víc módním doplňkem než praktickým pomocníkem v každodenním shonu. Motorola si je toho dobře vědoma a svá kovová dítka nikdy nezapomene obdařit sexy zevnějškem. To sice spolehlivě upoutá milovníky stylového designu, ale na druhé straně navyšuje cenu.
Motorola SLVR L7 je mobil klasické konstrukce, ale zachovává základní poznávací prvky typické pro véčka Motoroly. Je velmi tenký, pouze 12 mm, a na přední straně je téměř plochý. Vybavením patří L7 mezi nejvyšší třídu, ale spíš na její spodní hranici. Nabízí GPRS a EDGE třídy 10, paměť telefonu a kvalita fotoaparátu by však měly být v této cenové kategorii o něco vyšší. Telefon přehrává MP3 a podporuje paměťové karty TFlash. Za podobnou cenu můžete získat sice starší, ale o trochu kvalitnější telefony. Ty ovšem budou ve většině případů zaostávat v designu.




ZAJÍMAVOST

Levnější roaming v EU

Ti z vás, kteří používají mobilní telefon i v zahraničí, dobře vědí, že je mnohem levnější domů přiletět a zprávu předat osobně než posílat SMS, nebo nedejbože dokonce volat! Vysoké ceny roamingu se nelíbí ani představitelům Evropské unie, a tak připravují zákon, který by měl ceny hovorů ze zahraničí srovnat s cenami za lokální hovory.



NA CO SE TĚŠIT


Battlefield 2142

Multiplayerové akce série Battleř eld slaví mezi on-line pařmeny úspěch již několik let. Koncem tohoto roku bychom se měli dočkat jejího dalšího pokračování. Tentokrát bude zasazeno do budoucnosti, kdy Zemi postihne doba ledová a vznikne mnoho válečných konfl iktů o posledních pár míst vhodných k životu.
Nelítostná bitva se rozpoutá mezi americko-evropskou aliancí a státy Blízkého východu v čele s mocným Ruskem. Tomu budou odpovídat i futuristické zbraně, schopnosti vojáků, různá bojová vznášedla a jiné ničivé prostředky.
Nejočekávanější novinkou arzenálu je ohromný bitevní robot, vybavený kulomety, raketami, protiletadlovou obranou... Jen si představte ten pocit, až si to budete s tímto strojem kráčet po ulici a chrlit oheň. Taková monstra však půjde zničit - třeba energetickým výbojem, který jim odpálí řídící elektroniku. Série her Battleř eld je osvědčená kvalita, která bezpochyby nezklame ani tentokrát.

Proč se těšit: zajímavé prostředí, zbraně budoucnosti, vznášedla, bojoví roboti
Datum vydání: podzim 2006 Výrobce: Digital Illusions/Electronic Arts Web: http://battlefield.ea.com