Milé čtenářky, milí čtenáři,

Sdílej
 

Mourrison vstoupil na stránky ABC před více než čtyřmi lety. Hned v prvním dílu nového kresleného seriálu řešil hlavní hrdina problém, jak je v dnešní době těžké se prosadit: "Všude kolem jsou stovky televizních hrdinů, rychlých comicsových padouchů a pomalých telefonních modemů..." Z jeho slov byla patrná nadsázka, ale - upřímně řečeno - ani my s Lukášem Fibrichem, který dal Mourrisonovi podobu, jsme nevěděli, jestli se nový hrdina dokáže prosadit. V redakci si nás sice získal hned, ale jak se mu povede mezi lidmi "zvenčí", to jsme jenom odhadovali. Po těch několika letech už víme, že si vás Mourrison získal svým osobitým humorem, s nímž se jinde těžko setkáte. Je to každým chlupem originál!
Máme pro vás dobrou zprávu. V těchto dnech vychází knížka nejlepších Mourrisonových příběhů z ABC, ke kterým autor přidal i několik zcela nových, ještě nikdy nepublikovaných dílů - jako bonus pro zástupy kocourových fanoušků.
Poprvé ji představíme na květnovém veletrhu Svět knihy v Praze (přikládáme kupon na slevu ze vstupného), kde si knížku budete moci prohlédnout či koupit na stánku ABC. Všechny podrobnosti a také speciální slevový kupon najdete na předposlední straně tohoto čísla.
Těšíme se na setkání s vámi!

Autor

Miroslav Volfová