Váš web

Váš web
Sdílej
 
Žít jako záchranář... Zkouška ze zeměpisu... Hvězdné války po síti... Koně a poníci...

Žít jako záchranář
http://www.emergency3.cybergames.cz

Hra Emergency 3 se zaměřuje na záchranné složky, jako jsou hasiči, záchranáři, policie a technická podpora. Tato hra je opakem všech stříleček, které znáte - tady totiž lidi zachraňujete. Pokud v této hře potřebujete pomoct, obraťte se na fórum na jejích fanouškovských stránkách. Dále zde naleznete českou modifikaci této hry. Tvoří se zde také nové mise a jsou i ke stažení. V současné době vychází další díl této hry, na který si tato stránka také posvítí.

Heavy



Zkouška ze zeměpisu


http://www.rtl.de/news/games/europa_dart/

Na tomto linku najdete celkem zajímavou stránku, která prověří vaše geografické schopnosti.

Adam Vondřička


Hvězdné války po síti

http://www.bhg-online.net/

Na této stránce najdete první českou on-line hru na motivy Hvězdných válek. Po krátké registraci se stanete nájemným lovcem v jedné předaleké galaxii. Budete bojovat o prestiž mezi svými spojenci a o post nejobávanějšího lovce mezi nepřáteli.

J'ann Baill


Koně a poníci


http://www.koneaponici.wbs.cz

Tyto stránky se věnují hlavně a jen koním a poníkům. Najdete zde různé zajímavosti a spoustu dalších informací týkajících se těchto krásných a majestátních zvířat. Také spoustu doporučené literatury, odkazy na stránky, které jsou spojené s chovem koní - například internetové obchody pro koně a jezdce.

Nimwen


SPOLUPRACUJTE S ÁBÍČKEM!


Zapomněli jsme na vaši oblíbenou webovou stránku? Napište nám o ní! Nejzajímavější webové tipy zveřejníme na této stránce. Pište na e-mail smid@ringier.cz a do políčka Předmět uveďte "Váš web".

Autor

Vybírá a přebírá Darek Šmíd