The Movies: Stunts & Effects

Sdílej
 

V hrách můžete dělat téměř všechno. Třeba založit filmové studio, najmout herce, režiséra a natočit vlastní ř lm. Přesně to umožňuje budovatelská strategie The Movies, která nás na konci minulého roku překvapila svou originalitou. Připravovaný datadisk Stunts & Effects ji oživí efektními výbuchy, kaskadérskými kousky a mnoha dalšími věcmi nezbytnými pro natočení drsného akčního ř lmu.
K dispozici budete mít nové kulisy, například vojenskou základnu, rušnou ulici nebo hustou džungli. Vše bude podpořeno vylepšeným herním enginem, který perfektně zobrazí exploze, bouračky aut nebo třeba změny počasí.
Odvážné kousky budou za ř lmové hvězdy vykonávat kaskadéři. Ty je nutno dobře vycvičit, zaplatit a vůbec se starat o jejich pohodlí. Spokojený a trénovaný kaskadér je základem úspěchu a dovede vaše studio třeba k ceně za nejlepší akční ř lm. Takže, herci na místa, klapka a jedem!
Proč se těšit: nové kostýmy, kulisy, efekty, kaskadérské kousky, používání vozidel, letadel a miniatur Datum vydání: červen 2006 Výrobce: Lionhead Studios Web: www.lionhead.com/se

PC strategie