Doba ledová 2: Obleva

Sdílej
 

Líbil se vám ř lm Doba Ledová 2? Pokud ano, máte šanci si v jeho herní podobě znovu projít v roli veverky Kryserky celé dobrodružství a potkat mamutího kliďase Mannyho, šavlozubého tygra Diega nebo chytráka lenochoda Sida.
Ve hře jde o zcela jednoduchou a oddychovou zábavu, při které sbíráte různé předměty, skáčete a běháte. To je však i kámen úrazu, jelikož ovládání není zrovna nejpohodlnější a obzvláště pohyb kamery vás bude často přivádět k šílenství. Alespoň ze začátku, než si na ovládání zvyknete.
Naštěstí vás bude donekonečna bavit mnoho filmových hlášek v podání hlasů Jiřího Lábuse, Oty Jiráka a dalších. Lahůdkou je také grafi cké zpracování, téměř totožné s ř lmovou předlohou. Neexistuje žádný odklon od příběhu, nemáte šanci zabloudit nebo nevědět jak dál. Zkrátka si pěkně zadovádíte na ledových krách, v zelených lesích nebo jeskyních a skvěle si oživíte filmový příběh.
Doba ledová 2 není nijak přelomová hra, ale díky své jednoduchosti je ideální na vyčištění mozku - třeba po několika náročných písemkách ve škole. Výhody: grafi cké zpracování, dabing, staří známí hrdinové, ř lmové scénky Nevýhody: ovládání veverky a natáčení nebo změna úhlů kamery

*** 1/2

Výrobce: www.iceage2game.com Web: Eurocom Entertainment Software

PC akční