Váš web

Váš web
Sdílej
 

Perský princ a dva trůny
http://princeofpersia.xf.cz

Hrajete rádi počítačové hry? Sledujete herní dění? Pak vám jistě neušla vynikající akční hra Prince of Persia: The Two Thrones, která je ukončením nové trilogie her Prince of Persia. Na této stránce najdete informace, tipy, triky, rady, videa, obrázky a mnoho dalšího. Stránka je pravidelně aktualizována a neustále se rozšiřuje.
Lord Pecka


Záhadné stránky

http://zahady.mysteria.cz
Toto je česká stránka, na níž si lidé svěřují podivné zážitky, které nelze nijak racionálně vysvětlit. Na stránce je důležitá zpětná vazba, není výjimkou, že zde někdo ukáže fotografii nějakého záhadného jevu a žádá ostatní o radu, co by to asi tak mohlo být. Přečtěte si jejich zážitky, možná vás zaujmou natolik, že vás také napadne podívat se po nějaké té záhadě...
Mišpule


Draci

http://www.draci.nanic.cz
Tyto stránky se zabývají draky a vším, co s nimi souvisí. Počíst si tu můžete v typologii draků, nechybějí samozřejmě ani populární dračí superhvězdy z filmů jako Dračí srdce či Harry Potter a Ohnivý pohár. A Dračí doupě? To je na takových stránkách snad už samozřejmostí. Škoda, že tato stránka neuvádí u všech článků zdroje.
Jakub Míka


Pro fotografy

http://fotoroman.cz/
Učíte se fotografovat? Pak si rychle nalistujte tuto stránku. Velmi přehledně a s názornými fotografiemi a kresbami jsou tu vysvětleny všechny zásadní poznatky, které z vás udělají fotografa. Hloubka ostrosti, práce se světlem, rozdíl mezi širokoúhlým objektivem, teleobjektivem a rybím okem. To všechno jsou informace, které se opravdu neztratí.
Daniel Rous

Autor

Vybírá a přebírá Darek Šmíd