Milé čtenářky, milí čtenáři,

Sdílej
 

zpráva, o kterou bych se s vámi ráda podělila, mi udělala velkou radost. ABC je nejlepším časopisem roku 2005!
V soutěži, kterou druhým rokem pořádá Unie vydavatelů, získalo v kategorii časopisů pro mládež 1. místo a k tomu titul ČASOPIS ROKU 2005. Do této významné soutěže se zapojilo 23 vydavatelů, kteří do jedenácti kategorií přihlásili celkem 61 titulů. Vydavatelství Ringier bylo celkově velmi úspěšné, protože vedle ábíčka zvítězil v kategorii společenský titul časopis Refl ex a "skokanem" roku se stal Blesk pro ženy.
Určitě sami z vlastní zkušenosti víte, jak chutná vítězství. Když dostanete jedničku z těžké písemky, diplom za sportovní výkon, máte svůj velký den. Ale to, že se vám podařilo být nejlepší, rozhodně není náhoda. Za skvělou známkou i osobním sportovním rekordem je hodně vaší práce, vytrvalosti i odvahy. Možná si teď vybavíte okamžik, kdy se vám něco povedlo. Stalo se to tento týden, před měsícem, nebo vloni? Je jedno kdy, ale důležité je, že si to dodnes dobře pamatujete. Zkuste nám napsat o svém největším úspěchu mezi kamarády, ve škole, na táboře, v rodině. A co se potom ve vašem životě změnilo. Obálku nebo e-mail nezapomeňte označit heslem Úspěch.
Ábíčko děláme pro vás a já vám chci poděkovat za všechny vaše náměty, postřehy i připomínky. Jsou pro nás tím nejdůležitějším zdrojem inspirace.