Váš web

Váš web
Sdílej
 

Strašidélka
http://www.strasidelka.wz.cz

Toto jsou stránky o všech možných i nemožných strašidlech. Stránky se budou průběžně aktualizovat, takže strašidel bude přibývat. V encyklopedii zde najdete lesní strašidla, vodní strašidla, domovní strašidla a hrůzostrašná strašidla. Můžete tu také hlasovat a dát hlas svému oblíbenci. Strašidlo, které dostane nejvíce hlasů, získá ke svému popisu navíc ilustraci, komiks nebo nějakou vystřihovánku a dostane se do Síně slávy. Do sekce Příspěvky můžete poslat i vy svůj výtvor. Pokud nás chcete pochválit nebo nám vynadat, klikněte na Kontakt. Když kliknete na Novinky, budete si moci přečíst nové, zajímavé články o strašidlech.
Kreslířka Žanda a Pokémon Mara


Hakisak ze všech stran
http:/www.footbag.cz
Vše o hakisaku. Kdo se chce o něm něco dozvědět nebo se učí s ním teprve vůbec zacházet, je na dobré stránce.
Petr Fischer


Mobil pro zábavu

http://www.mobiljezabava.webgarden.cz
Na tomto webu naleznete java hry, aplikace, obrázky, melodie, videa, témata na mobil atd., to vše zadarmo. Jsou zde také recenze na java hry. Tento web se každodenně obnovuje.
Tomáš Rak


Amatérský film

http://film.phpbb3.net
Tato stránka je jako dělaná pro lidi, kteří se zajímají o amatérský film. Točíte, nebo teprve začínáte? Na této stránce najdete spousty nápadů a rad. Tato stránka je spravovaná jako fórum. Jsou zde odkazy na zajímavé střihačské programy, a nejen to: jsou tu také stránky amatérských filmařských skupin. Stránky jsou pěkně designově upravené a je zde množství zajímavých věcí.
Michal Staněk


SPOLUPRACUJTE S ÁBÍČKEM!


Zapomněli jsme na vaši oblíbenou webovou stránku? Napište nám o ní! Nejzajímavější webové tipy zveřejníme na této stránce. Pište na e-mail smid@ringier.cz a do políčka Předmět uveďte "Váš web".

Autor

Vybírá a přebírá Darek Šmíd