ABC counter-strike turnaj

ABC counter-strike turnaj
Sdílej
 

Počítačové hry nejsou jen bezduchá zábava, ale také cvičí postřeh, rychlou orientaci v prostoru, logické myšlení a další schopnosti. V posledních letech se jejich hraní dostalo na úroveň profesionálního sportu, který má svá mistrovství, legendy a hráčské hvězdy.
Mezi čtenáři ABC jsou jistě skryté herní talenty a my vám nyní dáme možnost vyniknout a změřit své síly s ostatními lidskými soupeři. Pořádáme speciální turnaj v nejhranější multiplayerové hře Counter-Strike, jejímž tématem je boj policie proti teroristům. Nejde tedy o přehnaně krvavé bitvy, ale o taktiku, spolupráci hráčů, rychlost pohybu a dobrou mušku.

Jak se bude hrát
Půjde o turnaj dvoučlenných týmů. To je velmi důležitá informace: tím vám dáváme čas se dohodnout s kamarádem a před turnajem třeba natrénovat souhru a taktiku boje. Hrát se bude Counter-Strike ve verzi 1.6, a to na mapách awp_ruins a aim_map. Pro znalce ještě uvedeme, že každý zápas se hraje na dvě zmíněné mapy systémem MR15 - v každé mapě se hraje 15 kol, vítězem zápasu se stává ten, kdo první nasbírá 16 kol.
Kdy a kde se hraje

Turnaj proběhne 9. září 2006 v herně AMD PG Cyber Cafe Flora Praha od dopoledních do večerních hodin. Čas všem účastníkům ještě osobně upřesníme. Pro rodiče a doprovod hráčů a je výhodou přilehlé nákupní a zábavní centrum Flora.

Jak se přihlásit

Kapacita herny je samozřejmě omezena, a tudíž musíme přistoupit k náhodnému vylosování 48 soutěžících (24 dvojic), kteří správně odpovědí na dvě následující soutěžní otázky:

1. Která sestava označení tří verzí hry Counter-Strike je uvedena kompletně správně?


a) Counter-Strike 1.4b, Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Final
b) Counter-Strike 1.5, Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Source
c) Counter-Strike 1.4, Counter-Strike 1.7, Counter-Strike: Deathmatch

2. Co znamená v multiplayerové hře frag?


a) Vyřazení protivníka z boje a získání bodu
b) Dlouhý skok přes překážku
c) Speciální úhybný manévr



Turnaj je určen pouze pro hráče ve věku 10-15 let!


Proč se těšit

Herna bude celý den rezervována pouze pro tuto akci, takže pokud budete v turnaji brzo vyřazeni, budete mít možnost si na volných počítačích zahrát mimosoutěžně i jiné hry. Pozvat můžete také své kamarády, kteří vám budou fandit. Jedinou vstupenkou na ABC Counter-Strike turnaj pro fanoušky je předložení této stránky jako pozvánky.

Společně s odpověďmi uveďte následující informace:
jméno a příjmení, bydliště, telefon, e-mail (máte-li), váš věk a jestli máte zkušenost s hraním Counter-Strik (uveďte pouze ANO nebo NE).
Pokud máte kamaráda, se kterým jste již sehráni a budete tvořit soutěžící dvojici, uveďte obě jména a všechny informace i o vašem kamarádovi. Přihlášku, to znamená odpovědi na soutěžní otázky, tedy můžete poslat jako tým.
V případě, že se do turnaje přihlásíte samostatně, bude vám týmový spoluhráč přidělen náhodným losem.

Odpovědi na soutěžní otázky pošlete nejpozději do 14. srpna 2006 (rozhodující je datum na razítku pošty) na adresu: Redakce ABC, U Průhonu 13, 170 00 Praha 7. Zásilku označte heslem TURNAJ. Nezapomeňte vyplnit všechny údaje o sobě i o případném týmovém spoluhráči. Ze zásilek, došlých na adresu redakce ABC v daném termínu, které budou obsahovat správné odpovědi na obě soutěžní otázky a zároveň všechny požadované údaje o soutěžícím (soutěžících v týmu), vylosujeme 48 účastníků turnaje. Výsledky losování budou uvedeny na www.iabc.cz od 22. srpna 2006, vylosované soutěžící také zkontaktujeme a sdělíme jim přesný čas konání turnaje a další podrobnosti. Vylosovaní soutěžící se zúčastní ABC Counter-Strike turnaje.
Úplná pravidla soutěže najdete na www.iabc.cz v sekci Soutěže.