The Sims 2: Mazlíčci

The Sims 2: Mazlíčci
Sdílej
 

konzole, PC datadisk
Další z řady přídavků (datadisků) pro legendární The Sims 2 nebude tentokrát obohacovat možnosti samotných simíků, ale nastěhuje k nim nové obyvatele – domácí mazlíčky. Pokud chcete, můžete jim pořídit psa, kočku, papouška, morče a několik dalších roztomilých stvoření.
O roztomilosti se však nedá mluvit pokaždé. Hra totiž nabídne editor, pomocí něhož si můžete stvořit svého mazlíčka podle vlastních představ. A jak jsme viděli na oficiální prezentaci hry přímo ve Varšavě, z obyčejného psa se dá udělat téměř mimozemské a také značně odpudivé stvoření.
Jenomže zvíře v domě znamená také starost. Musíte si s ním budovat přátelský vztah a starat se mu o zábavu, krmit je a také vychovávat. Špatně vychovaný mazlíček vám v domě dokáže udělat pěknou spoušť. Lze ho naučit i mnoha různým kouskům a pak třeba poslat vydělávat peníze do televizní show nebo do služeb policie. The Sims 2: Mazlíčci jsou další skvělé oživení původní hitovky a je tedy proč se na ně těšit.

Proč se těšit: noví zvířecí obyvatelé světa simíků, možnost vychovávat je a učit je různým trikům, editor zvířat a sdílení vašich mazlíků přes internet
Datum vydání: říjen 2006
Výrobce: Electronic Arts
Web: www.electronicarts.cz/games/8686/