F. E. A. R. Combat

Sdílej
 

PC FPS multiplayer

CO SE HRAJE


F. E. A. R. Combat je multiplayerová verze úspěšné FPS akce, kterou si můžete bezplatně stáhnout z internetu (její velikost je 1,8 GB). Je to skrytá reklamní akce, kterou chtějí tvůrci hry přilákat pozornost k následujícímu (a již placenému) singleplayer datadisku F. E. A. R.
Extraction Point. Ale to nám hráčům samozřejmě nevadí! Pro nás je důležité, že si můžeme zahrát zdarma povedený multiplayer na 19 mapách.
F. E. A. R. nabízí okamžitou akci. Žádné zdlouhavé přemýšlení o taktice; zde máš zbraň a snaž se dostat co nejvíce protihráčů, než si kulka přijde pro tebe. Stejně tak standardní jsou i mody hraní, nejoblíbenější je klasický Deathmatch a Capture the Flag. Najdeme zde sice ještě osm dalších způsobů hry, ale ty jsou spíše jakýmisi oživeními.
Originální je funkce bullet time (zpomalení času), jež je v multiplayeru velmi ojedinělá. Pokud vás tedy nechytl například taktičtější Battlefield 2 nebo Counter-Strike, F. E. A. R. Combat vás svou svižností a přímočarostí rozhodně uspokojí. A hlavně je zdarma!

Výrobce: Monolith
Web: www.joinfear.com (zde se zaregistrujete a získáte unikátní instalační kód)
Výhody: zdarma, úžasná grafika, stovky multiplayerových serverů, okamžitá akce a zábava, bullet time
Nevýhody: málo použitelné taktiky, což časem může vést k nudnosti