Řešení

Sdílej
 

Co je na obrázku?

V ABC č. 4 jste měli na obrázku poznat detail cihly. Tentokrát bylo správných odpovědí z celkového počtu došlých korespondenčních lístků téměř sto procent. Vylosovali jsme tyto tři soutěžící: Jaromíra Šebelu z Otrokovic, Jana Piklu z Chotěboře a Jaromíra Blahu ze Šebetova. Všem výhercům blahopřejeme. V ABC č. 6 byla na obrázku pneumatika. Poznali jste ji?

-lež-

Výherci soutěže o dvě encyklopedie Encarta

Přišlo nám mnoho správných odpovědí. Je vidět, že o multimediální tituly máte velký zájem. První správná odpověď zněla: Sněžka leží v Krkonoších a druhou správnou odpovědí bylo, že první funkční letoun postavili bratři Wrightové. Teď už výherci. Tentokrát měli štěstí a encyklopedii Encarta Encyclopedia Deluxe 2000 získají Milan Novotný z Jemnice a Kamil Šléška ze Šterberka. Gratulujeme - užijte si tu spoustu informací.

Výherci filatelistické soutěže tisková vada z č. 3

Jako nejzdařilejší dokumentace vad na českých známkách jsme ohodnotili práce M. Frice z Mostu, L. Fronce z Kralup nad Vltavou, W. Heeneho z Krásné Lípy, P. Lukeše ze Znojma, J. Lustiga z Rýmařova, S. Martínkové z Krásné Lípy, M. Rašky z Háje ve Slezsku, J. Smékala z Červenky, P. Snášela z Rousínova a M. Štohanzla z Jihlavy. Těmto výhercům zaslala Česká pošta, s. p., nový specializovaný celobarevný katalog českých známek 1993-1999 od společnosti POFIS Praha.

-mar-