Milí přátelé,

Sdílej
 

oficiální datum, které je uvedeno v tiráži časopisu (na straně 50) jako okamžik, kdy vychází toto číslo ABC, je 24. října. Na první pohled je to pro většinu lidí (mimo těch, kteří mají právě narozeniny) asi obyčejný den, ale - od tohoto dne nás přesně za dva měsíce čekají Vánoce!
Zatímco doma na ně ještě vůbec nemyslím, v redakci je pro vás plánujeme už několik týdnů. V minulém čísle začala Velká předvánoční soutěž, a jestli vám uniklo její první kolo, nevadí, protože se do ní můžete zapojit i teď; úkol z prvního kola najdete v předchozím vydání nebo na našich internetových stránkách.
Ceny jsou opravdu velmi pěkné a vše je připraveno tak, aby výherci dostali dárky domů ještě před Štědrým dnem. První tři získají navíc také jarní cestu do Paříže, takže si Vánoce s ábíčkem ještě jednou zopakují.
Další nepřehlédnutelná soutěž s velkou nadílkou od tvůrců nového filmu Ro(c)k podvraťáků zvyšuje pravděpodobnost, že pod stromečkem opravdu můžete najít i něco od vašeho oblíbeného časopisu: přehrávače MP3, hodinky Swatch, poukázky na oblečení Time Out. Seznam dárků je dlouhý, takže si pečlivě prolistujte nové ABC, abyste se mohli v klidu rozhodnout, do které ze soutěží se pustíte dřív.