Virtua Tennis 3

Virtua Tennis 3
Sdílej
 

konzole, PC sportovní hra
Mezi tématy sportovních her jasně vede fotbal a hokej. Avšak tenis v podání třetího dílu známé série Virtua Tennis rozhodně není k zahození. Naopak. Jde o zábavnou hru, v níž se můžete v kariérním módu World Tour propracovat z nejposlednějšího, třístého místa žebříčku až na vrchol.
Než se však dostanete na grandslamové turnaje, je potřeba trénovat. K tomu slouží jednak tenisová akademie, jednak tucet originálních miniher. Mezi ně patří boření pyramidy sudů, sestřelování kuželek, trefování čísel v bingu apod. Tréninkem se zlepšují herní schopnosti vaší postavy. Nesmíte také zapomenout naordinovat si odpočinek, jinak se vám ztratí energie a můžete se zranit.
Virtua Tennis 3 není přesná simulace, spíše zábavná arkáda, jež vás dostane jednoduchým ovládáním i úžasným grafickým zpracováním. U PC verze nás zamrzela nepřítomnost on-line multiplayeru, přesto jsme si na virtuálních dvorcích bezvadně užili. Teď už z nás jsou tenisové hvězdy.

Hodnocení: ****
Výhody: zábavný mód kariéry, jednoduché ovládání a výjimečná hratelnost, skvělé grafické zpracování, přítomnost světově známých tenistů
Nevýhody: ke konci velmi obtížné zápasy, časem stereotypní opakování tréninkových lekcí a miniher
Výrobce: Sumo Digital
Web: www.virtuatennis.net