SOCOM U. S. Navy Seals: Combined Assault

SOCOM U. S. Navy Seals: Combined Assault
Sdílej
 

Playstation 2


Víte, že nejprodávanějšími konzolemi jsou Nintendo Wii a DS? Hned za nimi je Playstation 2, který šel na odbyt lépe než Xbox 360 i Playstation 3. Není se čemu divit. PS2 je levný, a hlavně má široké spektrum kvalitních her. Jako například nejnovější čtvrtý díl série SOCOM.

Přestože oproti svým předchůdcům neobsahuje žádná výrazná vylepšení, stále má co nabídnout. SOCOM je zaměřen především na on-line hraní, avšak hlavní devizou čtyřky je singleplayerová kampaň o osmnácti misích. Je zasazená do smyšlené země Adžikistánu, kde budete likvidovat protivníky, ničit jejich sklady, zajímat důstojníky a provádět průzkumnou činnost. K ruce máte své týmové kolegy, které lze ovládat pomocí příkazů. Zde narazíte na nejbolavější místo SOCOM: pochybnou umělou inteligenci parťáků i nepřátel. To však nemění nic na tom, že SOCOM je nejlepší vojenská taktická akce na Playstation 2.



Hodnocení:****
+ volnost ve výběru taktiky, desítky zbraní, dobré ovládání, povedené singleplayerové mise a on-line kooperativní multiplayer, on-line hraní, možnost propojení i s PSP
- špatné AI, postarší grafické zpracování, není off-line multiplayer

Výrobce: Zipper Interactive Web: www.us.playstation.com/Content/OGS/SCUS-97545/Site/